Lëmsh

Zbulohet një përbindësh deti 150 milionë vjeçar

Zbulohet një përbindësh deti 150 milionë vjeçar

Studiuesit kanë zbuluar fosilet e një përbindëshi deti 150 milionë vjeçar. Në një punim të botuar në revistën ‘Proceedings of the Geologists’, studiuesit e Akademisë së Shkencave Polake kanë dhënë detaje për titanin e periudhës Jurassic, transmeton Shqip.

Sipas tyre, fosili ishte i gjatë rreth 33 metra dhe ishte i rrethuar nga dhëmbë krokodili dhe zhgualli i breshkave.