Lëmsh

22-vjeçarja lë punën për të ngrënë ushqime jo të shëndetshme ‘live’ në YouTube

22-vjeçarja lë punën për të ngrënë ushqime jo të shëndetshme ‘live’ në YouTube

Një grua ka lënë punën e saj me orar të plotë për të ndjekur karrierën në kanalin e njohur YouTube, duke ngrënë ushqimet e McDonald’sit, ushqimin kinez të paketuar, picat nga Pizza Hut, etj.

Charna Rowley, nga Londra, xhiron veten duke konsumuar rreth 5,500 kalori dhe deri në 40,000 persona e shikojnë atë ‘live’ gjersa po han ushqim, shkruan mediumi britanik “Mirror”, transmeton Koha.net.