Lëmsh

Një luftë e mençur për t’i legjitimuar “YouTuberët”

Një luftë e mençur për t’i legjitimuar “YouTuberët”

Olajide “KSI” Olatunji u ngjit në skenë duke mbajtur një qen të cilin e quan King Kong. Logan Paul ngjitet pak kohë më pas dhe hedh një pako të prezervativëve te këmbët e KSI-së. Emri i qenit të KSI-së është referuar sipas qenit të Paulit, Kong, i cili ishte ngrënë nga një ujk.

Vëllai i Paul Loganit, Jake, është po ashtu në skenë duke pirë një filxhan çaj.