Lëmsh

Si të shpenzoni më pak energji elektrike

Foto: Ilustrim
 

Gjatë ditëve të dimrit, shumë qytetarë që nxehen nga energjia elektrike kanë “dhimbje koke” për shkak të rritjes së faturave të rrymës.

Hulumtimet tregojnë se konsumi racional dhe zakonet në ndryshim mund t’i bëjnë faturat dukshëm më të vogla.