Lëmsh

Njihuni me burrin më të shkurtër në botë

Njihuni me burrin më të shkurtër në botë
 

Më 14 nëntor 1992, në qytetin e Pokharas në Nepal, jetët e Roop Bahadur dhe Dhan Mayas ndërruan përgjithmonë. Roop kishte sjellë në jetë fëmijën e parë të çiftit.

Sot i biri i tyre, Khagendra Thapa Magar është burri më i shkurtër në botë.