Amputon këmbën, i shkruan mesazh lamtumirës

Amputon këmbën, i shkruan mesazh lamtumirës

13 January 2020 12:49

Të dashur kyçet, nuk më takon mua, varet nga ju. Ka qenë e shkëlqyeshme për ne së bashku, por është koha për të ndarë. Ju uroj gjithçka më të mirë, ”shkroi Jordan në kyçin e saj të djathtë para se të vendoste ta amputonte.

Jordan, 27-vjeçe, ishte një trajnere hipur mbi kalë në moshën 13-vjeçe dhe kishte një aksident në atë kohë. Ajo ra nga kali i saj dhe plagosi kyçin e këmbës. Kreu më shumë se dhjetë operacione, por ato nuk e ndihmuan. Luftoi me dhimbje të jashtëzakonshme për 14 vjet, jetoi me qetësuesit e dhimbjeve dhe nuk mund të jetonte normalisht.

Pas 14 vjetësh ajo vendosi që këmba e saj të amputohej, transmeton KsP.

“Për disa, të humbasësh një këmbë tingëllon si gjëja më e keqe në botë, dhe për mua, ta shikosh nga një këndvështrim racional nuk ishte rasti. Unë duhej ta bëja pasi që ishte rruga më e shpejtë për një jetë më të mirë”, shpjegoi Jordan, e cila e ka ndarë rrugëtimin me publikun në profilin e saj në Instagram dhe kanalin YouTube, ku ajo njihet si 'Footless Jo'.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme