Lëmsh

Gjyqtari në Brazil nxjerr pistoletën nga brezi dhe kërcënon tifozët

Gjyqtari në Brazil nxjerr pistoletën nga brezi dhe kërcënon tifozët

Përdorimi i armëve në fushat e futbollit është kthyer në një modë. Pas Greqisë dhe Meksikës, një tjetër episod na vjen nga Brazili.

Gjithçka ndodhi në një ndeshje të futbollit amator, ku gjyqtari kryesor nxori një armë tip pistoletë pas revoltës së tifozëve të një prej skuadrave.