Rrëfenja për jaguarin

Rrëfenja për jaguarin

18 January 2020 22:15

Jaguari është një ndër 40 llojet e maceve të egra. Pas tigrit dhe luanit është kafsha më e madhe nga macet e mëdha që jetojnë në Amerikë.

Sikurse edhe macet e tjera të mëdha, edhe jaguari është sulmues i rrezikshëm dhe kafshues shumë i fortë, transmeton KTV.

Në rubrikën “Rrëfenja” në PFF, fëmijët kanë mësuar për karakteristikat e jaguarit si mace e egër. Me çka ushqehet ai? Si dallon nga leopardi? Ku jeton? Këto dhe shumë të tjera fëmijët mund t’i mësojnë nga videoja.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme