Qeni hero i Australisë

19 January 2020 11:51

Një qen i quajtur Taylor po konsiderohet hero në Australinë e përfshirë nga zjarret.

Qeni katër vjeçar merr komandë nga pronari i tij dhe vrapon në shkurret e djegura për të ndihmuar në gjetjen e koalave të plagosura, transmeton KTV.

Koalat janë në mesin e miliona kafshëve të egra të Australisë që janë bërë viktimë e zjarreve shkatërruese.

Qentë e tillë janë bërë një nga mjetet më të rëndësishme në gjetjen e kafshëve të plagosura gjatë muajve të fundit.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme