Lëmsh

Gojëdhëna për Gurin e Plakës

Në Grabovc të Epërm të Komunës së Obiliqit, treni Prishtinë-Pejë dhe anasjelltas kalon tri herë në ditë.

E treni për të kaluar duhet të hyjë brenda një guri të madh, i cili e ka një histori të veten, raporton emisioni SOT në KTV.