Lëmsh

Bota para dhe pas koronavirusit

Bota para dhe pas koronavirusit

Izolimi në shtëpi, distancimi social dhe orët policore, janë vetëm disa prej masave që shumica e shteteve të botës janë detyruar t’i marrin për ta parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Në një seri të fotografive nga disa prej vendeve më të njohura turistike, por edhe vendeve të zakonshme, shihet qartë ndikimi i koronavirusit, transmeton Koha.net.