Lëmsh

Dashuri në kohë të koronavirusit

Dashuri në kohë të koronavirusit

Nusja dhe dhëndri Roni Ben-Ari e Yonatan Meushar, vallëzuan në një sallë gjigante, teksa familja dhe shoqëria i shikonte përmes ekranit në një transmetim direkt nëpër rrjetet sociale.

Pasi Izraeli është afër që ta shpallë karantinën për ta parandaluar përhapjen e koronavirusit, shumica e ceremonive, përfshirë dasmat, janë anuluar, raporton Reuters.