Lëmsh

Gjermanët me “Bella Ciao” i japin shpresë Italisë

Foto: Reuters

Në kohën kur Italia po e thellon betejën kundër koronavirusit, gjermanët e izoluar, në pamundësi për të ofruar ndihmë të natyrës tjetër, kanë zgjedhur që përkrahjen ta shprehin me muzikë.

Banorët e një lagjeje të qytetit bavarez Bamberg nxorën instrumentet muzikore nëpër ballkone dhe nisën të këndonin si shenjë solidariteti me Italinë.