Lëmsh

Sipas Forbes, Kylie Jenner është miliarderja më e re në botë

 

Forbes publikoi ​ listën vjetore të miliarderëve në botë dhe Kylie Jenner mbetet miliarderja më e re “self-made” dhe është në moshën 22 vjeçare.

Në vitin 2019 Kylie mposhti Mark Zuckerberg, krijuesin e Facebook, si miliarderja më e re në botë në moshën 21 vjeçare. Ai ishte vetëm 23 vjeç kur bëri miliardat e tij të parë 11 vjet më parë në vitin 2008.