Lëmsh

“CNN” me kontribut për personalitetet që vdiqën nga koronavirusi

“CNN” me kontribut për personalitetet që vdiqën nga koronavirusi

Në një artikull të fundit, “CNN” ka vendosur t’i nderojë disa prej personaliteteve publike, që kanë vdekur si pasojë e COVID-19.

Përmes një artikulli të postuar në uebfaqen e tyre zyrtare, “CNN” e ka nderuar jetën dhe karrierën e tyre, duke ia kujtuar fansave trashëgiminë që ata e kanë lënë pas.