Lëmsh

Eksperimenti tregon se sa shpejt një virus si COVID-19 mund të shpërndahet në restorante

Eksperimenti tregon se sa shpejt një virus si COVID-19 mund të shpërndahet në restorante

Një video virale nga Japonia ka shpjeguar se sa lehtë mikrobet dhe viruset, sikur koronavirusi, mund të shpërndahen nëpër restorante kur vetëm një person është i infektuar.

Eksperimenti simulon atmosferën në një restorant. Ai u krye nga organizata “NHK” në bashkëpunim me ekspertë lokalë të shëndetësisë.