Lëmsh

Niset nga Londra për të prerë flokët në … Paris!

Niset nga Londra për të prerë flokët në … Paris!

Në Britaninë e Madhe ende nuk është e mundur të presësh flokët tek berberi ose parukeri, shkruan euronews.com.

Në pamundësi për të shkuar tek berberi në Londër, reporteri Luke Hanrahan hipi në një tren Eurostar dhe u drejtua drejt kryeqytetit francez. Tani që kontrollet kufitare janë më pak të rrepta, ai ka qenë në gjendje të qethet.