Lëmsh

Presidenti portugez një me popullin, sportiv dhe me maskë mban radhën në supermarket

Presidenti portugez një me popullin, sportiv dhe me maskë mban radhën në supermarket

Jemi në Portugali, në kohë pandemie, dhe personi që shikoni në foto, i veshur sportiv dhe me maskë nuk është një qytetar i thjeshtë që po mban radhën në supermarket duke ruajtur distancën nga klientët e tjerë.

Është as më shumë dhe as më pak se presidenti i Portugalisë, Marcelo Rebelo de Sousa.