Lëmsh

Astronomët dallojnë dëshminë e parë potenciale të lindjes së një planeti të ri

Astronomët dallojnë dëshminë e parë potenciale të lindjes së një planeti të ri

Astronomët besojnë se mund të kenë gjetur dëshmitë e para të drejtpërdrejta të lindjes së një planeti të ri.

Një disk i dendur pluhuri dhe gazi është vërejtur përreth një ylli të ri të quajtur AB Aurigae, rreth