Lëmsh

Macja me një sy të kaltër, e tjetrin të verdhë

Macja me një sy të kaltër, e tjetrin të verdhë

Macet janë shumë të preferuara nga njerëzit, por një mace e bardhë në Skoci është shumë e veçantë nga të tjerat.

E quajtur Fold Joseph, macja i ka sytë me ngjyra të ndryshme, një të verdhë dhe një të kaltër.