Lëmsh

Bakllavaja tradicionale e Mevlyde Gashit nga Prizreni

Mevlyde Gashi,42 vjeçare, gatimin e bakllavasë e ka pasion dhe profesion. Pasionin e trashëgoi nga familja, ndërsa ka tash e 8 vjet që e ka kthyer këtë punë në një burim ekzistence. Por, si çdo biznes tjetër, edhe biznesi i Mevlydes është prekur nga pandemia.

Ajo ëmbëlsirën që di ta bëjë më së miri, e bën edhe për të tjerët përmes porosive.