Lëmsh

Deshën të bëheshin me një fëmijë, por u bënë me 4 djem identikë

Deshën të bëheshin me një fëmijë, por u bënë me 4 djem identikë

Në ditëlindjen e 34-të Jenny Marr dhe burri i saj, vendosën se ishte koha të fillonin të provonin për një fëmijë.

Çifti Jenny Marr, 35 vjeç dhe burri i saj, Chris Marr, 35 vjeç, jetojnë në qytetin amerikan të Dallasit.