Lëmsh

Majmunët në Indi vjedhin mostrat e gjakut të të infektuarve me koronavirus

Foto: Reuters
 

Një grup majmunësh në Indi ka sulmuar një zyrtar mjekësor dhe ka marrë mostra të gjakut të pacientëve që kishin rezultuar pozitivë për koronavirus, kanë bërë të ditur autoritetet të premten.

Sulmi ka ndodhur më herët gjatë javës kur një teknik laboratori ishte duke ecur në kampusin e një kolegji shtetëror mjekësor në Meerut.