Lëmsh

NASA sjell imazhe jashtë botës sonë

NASA sjell imazhe jashtë botës sonë

Male të mbuluara plot me dëborë, hapësira qiellore, galaktika, Hëna, Toka dhe Dielli, këto janë disa nga shkrepjet më fantastike të NASA-s.

Foto të cilat tregojnë shumë për të tashmen dhe të ardhmen e njerëzimit.