Lëmsh

Bëri tatuazh Bin Ladenin, Italia deporton të burgosurin shqiptar

Bëri tatuazh Bin Ladenin, Italia deporton të burgosurin shqiptar

Një shqiptar 35-vjeçar, i burgosur në Itali, është deportuar drejt Shqipërisë në momentet e fundit kur mbaronte afati i dënimit, për shkak se kishte bërë tatuazh në zemër Bin Ladenin, themeluesin e organizatës terroriste Al Kaeda.

I burgosuri shqiptar vuante dënimin në Rimini dhe fakti i tatuazhit në zemër me fytyrën e ish-terroristit nr. 1 nuk kishte kaluar pa lënë përshtypje tek të burgosurit e tjerë dhe tek Policia e Burgjeve.