Lëmsh

Triptiku i Baconit shitet për 85 milionë dollarë

Triptiku i Baconit shitet për 85 milionë dollarë

Nju Jork, 30 qershor – Një triptik i Francis Baconit u shit për gati 85 milionë dollarë në një ankand në internet.

”Shitja u bë pas një ‘lufte’ 10-minutëshe nga dy blerës, një në internet dhe një tjetër që jepte ofertat përmes telefonit”, tha shtëpia e ankandeve ”Sotheby’s”.