Lëmsh

Ajo nuk ecën, ai nuk shikon, bashkë ngjisin malet

Ajo nuk ecën, ai nuk shikon, bashkë ngjisin malet

Të dy me origjinë nga Kolorado u takuan rastësisht në një kurs ‘trajnimi adaptiv’ dhe që prej asaj kohe, falë pasionit të përbashkët për aktivitete në natyrë, ata kanë filluar të ngjiten në male, njëri në simbiozë me tjetrin.

Melanie Knecht është 29 vjeç dhe për shkak të një keqformimi është detyruar të qëndrojë në një karrige me rrota që nga fëmijëria;