Lëmsh

Të ngjitur që në lindje, vdesin binjakët më të vjetër në botë

Të ngjitur që në lindje, vdesin binjakët më të vjetër në botë

Binjakët më të vjetër në moshë të lindur të ngjitur, Ronnie dhe Donnie Gaylon, kanë ndërruar jetën në moshën 68-vjeçare në qytezën e tyre në Ohio të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, transmeton Shqip.

Ronnie dhe Donnie lindën më 28 tetor të vitit 1951, nga prindërit Eileen dhe Wesley, të cilit nuk prisnin të lindnin binjakë, e aq më pak të ngjitur.