Lëmsh

Dy muaj pasi familjarët i bënë ceremoninë mortore, kthehet në shtëpi

Dy muaj pasi familjarët i bënë ceremoninë mortore, kthehet në shtëpi

Një kinez, i cili ishte deklaruar më parë i vdekur nga doktorët, u kthye në shtëpi duke lënë familjarët e tij pa fjalë.

43-vjeçari i njohur me emrin Jiao, u rikthye pas dy muajsh në shtëpi, pasi familja kishte bërë ceremoninë mortore dhe dërguar trupin e tij në krematorium.