Lëmsh

Amsterdam, virusi luftohet me ujërat e zeza

Amsterdam, virusi luftohet me ujërat e zeza

Në një impiant të ujërave të zeza në Amsterdam, mostrat e mbetjeve fekale po mblidhen me kujdes dhe po dërgohen në Institutin për Hulumtim të Ujit.

Material gjenetik nga virusi që mund të gjendet në rrjetin e kanalizimeve të komunitetit mund të përdoren për të sinjalizuar për rastet me infeksion.