Lëmsh

E sulmoi gjarpri derisa po e ngiste veturën, policia e ndalon për shpejtësi të madhe

 

Jeta në Australi shpesh nuk është e lehtë për shkak të numrit të madh të gjarpërinjve helmues.

Policia në Queensland vërejti një veturë që po ecte me shpejtësi prej 123 km\h dhe e ndaloi, por menjëherë e pa se shoferi është në telashe të mëdha.