Lëmsh

Balena me të voglin e saj i mahnisin surfistët

Balena me të voglin e saj i mahnisin surfistët

Një balenë e vogël e përcjellë me kujdes nga nëna e saj, iu afrua me metra afër disa surfistëve dhe notuesve në një plazh në veri të qytetit Sydney të Australisë të dielën pasdite.

Është gjë e pazakontë që të shihet një këlysh balene në këtë muaj në Sidney. Zakonisht balenat e Australisë migrojnë drejtë veriut nga Antarktiku, përgjatë brigjeve të ujërave tropik në veri të Queensland nga muaji prill deri në korrik, shkruan The Guardian.