Lëmsh

Aeroplani misterioz që u rrëzua me gjysmë toni kokainë

Aeroplani misterioz që u rrëzua me gjysmë toni kokainë

Një aeroplan i vogël u rrezua në një pistë fluturimi në Papua Guinenë e Re. Aeroplani nuk kishte pilot, udhëtarë e as kargo dhe ishte i regjistruar në emër të një njeriu që nuk është gjallë.

Pas disa dite, Papua Guineja e Re bëri kapjen më të madhe të narkotikëve në histori, më shumë se 500 kg kokainë, shkruan The Guardian.