Lëmsh

Minatori që u bë milioner brenda natës, shet edhe një gurë të çmuar për 2 milionë dollarë

Minatori që u bë milioner brenda natës, shet edhe një gurë të çmuar për 2 milionë dollarë

Minatori nga Tanzania, që u bë milioner brenda natës në qershor për shitje të dy gurëve Tanzanite me vlerë 3.4 milionë dollarë, ka shitur edhe një tjetër të tretë për dy milionë dollarë, shkruan BBC.

Zbulimi i tretë i Saniniu Laizerit është 6.3 kilogramë. Gurët e çmuar Tanzanite gjinden vetëm në veri të Tanzanisë dhe përdoren për të bërë ornamente.