Lëmsh

Gjykata në Kinë shpall të pafajshëm një person pas 27 vjetësh burgim

Gjykata në Kinë shpall të pafajshëm një person pas 27 vjetësh burgim

Një burrë në lindje të Kinës është liruar pasi kishte kaluar 27 vjet i burgosur për vrasjet që nuk i kishte kryer.

Zhang Yuhuan ka deklaruar se është torturuar nga policia dhe se ishte detyruar ta pranonte fajësinë për vrasjen e dy fëmijëve në vitin 1993, shkruan BBC.