Lëmsh

Ishte duke peshkuar, shfaqet ariu dhe papritmas…

Ishte duke peshkuar, shfaqet ariu dhe papritmas…

Një video interesante është duke qarkulluar në rrjete sociale.

Në të është fiksuar momenti kur një burrë në Alaskë ishte duke peshkuar dhe papritur pranë tij shfaqet një ari i cili rrëmben peshkun që kishte zënë grepi.