Lëmsh

Dita Ndërkombëtare e Popujve Indigjenë

Dita Ndërkombëtare e Popujve Indigjenë

Dita Ndërkombëtare e Popujve Indigjenë të botës festohet çdo vit më 9 gusht dhe synon promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popullsisë indigjene në botë.

Kjo ngjarje njeh arritjet dhe kontributet që njerëzit vendas bëjnë për të përmirësuar çështje botërore siç është mbrojtja e mjedisit.