Lëmsh

Sa u rrit pasuria e miliarderëve gjatë pandemisë

Sa u rrit pasuria e miliarderëve gjatë pandemisë

Jeff Bezos, Bill Gates dhe Mark Zuckerberg kanë shtuar dhjetëra miliarda dollarë në pasurinë e tyre që nga fillimi i pandemisë COVID-19.

Gjithashtu edhe shefi i Applet, Tim Cook, i është bashkuar klubit të miliarderëve.