Lëmsh

Mëngjarashët festojnë sot ditën e tyre

Mëngjarashët festojnë sot ditën e tyre

13 gushti është dita e mëngjarashëve dhe këtë e feston 10% e popullsisë së botës.

Sipas ”Washington Post”, në vitin 1860 vetëm 2% e popullsisë përdorte dorën e majtë.