Lëmsh

Hapësira e parë për koncerte me distancim social në Britani

 

Në Britani, koncertet po mbahen sërish, por këtë herë me distancim social.

E tërë hapësira ku po mbahen këto koncerte është e dizajnuar në mënyrë të posaçme për të mundësuar largësinë prej 2 metrave, me muzikë në ambient të hapur dhe vend për të vallëzuar.