Lëmsh

Një “luftë pa fitues” e shqiponjës dhe gjarprit

 

Në Rocca d’Evandro të Italisë është xhiruar një luftë mes shqiponjës dhe gjarprit, e të cilën e ka ndërprerë një kalimtar. Fal tij, si gjarpri ashtu edhe shqiponja shpëtuan gjallë.

Sipas portalit “paeseneës.it”, shqiponja sulmoi gjarprin, por e zuri keq dhe ai u mbështjell rreth saj dhe filloi ta shtrëngojë.