Lëmsh

Eshtrat e dinozaurit ofrohen në ankand për tetë milionë dollarë

Eshtrat e dinozaurit ofrohen në ankand për tetë milionë dollarë
Foto: AP

Ai peshonte së paku shtatë tonë dhe kishte sytë e përmasës së topave të bejsbollit. Kafshimi i tij do ta shkatërronte edhe veturën. Ai ka shenja nga betejat e ashpëra parahistorike.

E gjithë kjo mund të jetë e juaja për tetë milionë dollarë.