Lëmsh

Ndërtesat me bimësi nëpër ballkone, qytetarët refuzojnë të jetojnë

Ndërtesat me bimësi nëpër ballkone, qytetarët refuzojnë të jetojnë

Ndoshta do të mendoni se nuk janë reale, por ekzistojnë një bllok ndërtesash projektuara me bimësi nëpër ballkone.

Blloku i ndërtesave të banimit kishte përfunduar më 2018 në Chengduu në provincën Sechuan. Ndërsa bimësitë janë rritur aq shumë, sa që pronarët e apartamenteve po i shmangin dhe po hezitojnë të jetojnë brenda tyre për shkak të numrit të madh të mushkonjave, raportojnë mediat kineze.