Lëmsh

Gruaja më e vjetër në Japoni ka 117 vjet

Gruaja më e vjetër në Japoni ka 117 vjet

Një grua 117-vjeçare, e cila ka pikë të dobët pijet me gaz dhe çokollatën u shpall personi më i moshuar në Japoni, në një festë që organizoi vendi kushtuar të moshuarve.

Kane Tanaka, e cila tashmë njihet nga Libri i Rekordeve Guinness si personi më i vjetër në botë, theu të gjitha rekordet në Japoni, kur mbushi 117 vjeçe dhe 261 ditë.