Lëmsh

Pas 75 vjetëve unaza i kthehet familjarëve në Mitrovicë

Pas 75 vjetëve unaza i kthehet familjarëve në Mitrovicë

Një familje nga Mitrovica ka pranuar një unazë nga Kryqi i Kuq e Kosovës, unazë që ishte ruajtur nga viti 1944.

Kryqi i Kuq i Kosovës ka njoftuar se unaza i ka takuar një të burgosuri në kampin e përqendrimit Neuengamme dhe i është dorëzuar nipit të tij në Mitrovicë.