Lëmsh

Pacienti i parë me COVID-19 në Itali merr pjesë në garën e vrapimit

Pacienti i parë me COVID-19 në Itali merr pjesë në garën e vrapimit
Foto: AP

Pacienti i parë i identifikuar me COVID-19 në Itali ka marrë pjesë të shtunën në një garë vrapimi me stafetë, pak javë pasi u lirua nga kujdesi intensiv.

38-vjeçari Mattia Maestri të shtunën ishte pjesë e garës dyditore. Ai u shpreh “me fat” që i ka mbijetuar virusit dhe se është në gjendje të marrë pjesë simbolikisht në garën që bashkon dy qytezat e para të goditura në rajonin e Italisë veriore, Codognon dhe Vo Euganeon.