Lëmsh

“Flluskat” e restoranteve për të mbrojtur myshterinjtë nga koronavirusi

“Flluskat” e restoranteve për të mbrojtur myshterinjtë nga koronavirusi
Foto: Reuters

15 flluska plastike janë vendosur anash një restoranti francez në Manhattan të New Yorkut.

“Flluskat” po mbrojnë myshterinjtë nga përhapja e koronavirusit dhe po shërbejnë si strehë ndaj ftohtit dhe shiut.