Lëmsh

Këlyshi i leopardit mundohet aq shumë vetëm për t’i dhuruar një puthje mamasë së tij

Këlyshi i leopardit mundohet aq shumë vetëm për t’i dhuruar një puthje mamasë së tij

Ky është moment i adhurueshëm kur një këlysh leopard arrin të puthë nënën e tij në hundë dhe t’i ofrojë asaj një përqafim.

Fotoja e bukur është bërë në fushat e Rezervatit Kombëtar të Lojërave Masai Mara në Kenia nga fotografi Jeffrey Wu.