Lëmsh

Rekord shpejtësie me shportë mbeturinash

Rekord shpejtësie me shportë mbeturinash

Dy rekorde të pazakonshme botërore të shpejtësisë janë thyer në Angli.

Njëra me shportë të motorizuar mbeturinash dhe tjetra me karrige elektrike të hendikepuarish.