Lëmsh

35-vjeçari martohet me gruan 45 vite më të madhe: Dashuria nuk njeh moshë...

35-vjeçari martohet me gruan 45 vite më të madhe: Dashuria nuk njeh moshë...

Pak muaj më parë, vëmendjen e mediave britanike e mori historia e pazakontë e egjiptianit Mohamed Ahmed Ibriham, 35-vjeç, i cili nisi një romancë me britaniken 80-vjeçare, Iris Jones.

Gjatë këtyre muajve, shumë përdorues në rrjetet sociale e kanë akuzuar të riun si mashtrues parash, por ai është ndalur të flasë dhe të sqarojë një herë e mirë këto zëra. Ai ka thënë për mediat se është një “burrë dhe jo një lojë”.